Overskriften her er et citat fra Naser Khaders såkaldte ‘sorte bog’, som jeg har læst igennem i forbindelse med dette indlæg.

Her skriver han om sine holdninger til de sociale medier, og hvad han gør, når nogle bliver perfide på de sociale medier, hvor han skriver sine meninger.

Bliver det for meget, så smider han dem ‘ud af min kiosk’.

Hmmm……

Berlingske Tidende skrev forleden om. hvordan Naser Khader åbenbart behandler sine kritikere: Han skriver til deres arbejdsgivere og advarer dem om deres medarbejder. Det gælder både såkaldt almindelige mennesker og bl.a. også forskere på universiteterne. Tilsyneladende en adfærd, som Naser Khader har brugt igennem flere år.

Det er simpelthen overhovedet ikke i orden, at de konservatives rets- og værdiordfører (!) Naser Khader bruger den slags metoder. Det er godt, at denne sag kommer til offentlighedens kendskab, så vælgerne får indblik i, hvad de folkevalgte foretager sig.

For en ordens skyld: Det er overhovedet ikke i orden at nogen bruger disse metoder.

Man forstår, at flere af de involverede har tøvet med at tale offentligt om, hvordan de er blevet behandlet, fordi de har deltaget i en demokratisk debat med en folketingspolitiker. Trist, at det åbenbart er foregået i årevis, og først kommer offentligt frem nu.

Berlingske har forsøgt, at få en kommentar fra de konservative, men skriver:
‘De Konservative har efter flere dages overvejelse sagt, at partiet heller ikke ønsker at kommentere historien.’

Det er ikke godt nok Søren Pape!

Efterfølgende har Naser Khader fået stress.

Vi afventer at han får det bedre, får sagt undskyld for sin urimelige opførsel, og opfører sig som man må forvente af en anstændigt og ordentligt menneske.

Kan Nasaer Khader ikke selv se, at han har fejlet alvorligt, så er der sikkert muligheder for sparring med anstændige og ordentlige kolleger både i eget parti og i andre partier på Christiansborg.

Kig derefter indad Naser Khader og gå i dig selv!